Jeftinije putno osiguranje Dunava

Dunav osiguranje je za turističku sezonu pripremilo Letnju akciju popusta, pri zaključivanju polise putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno paketa putnog osiguranja, uz dodatne pogodnosti za još neke usluge

Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja moguće zaključiti i onlajn uz 15 odsto popusta

Od 1. juna do 30. septembra, kompanija pri ugovaranju putničkog zdravstvenog osiguranja odobrava 10 odsto popusta  na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana.

Dunav osiguranje odobrava 15 odsto popusta na premiju paketa putnog osiguranja, ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće (putničko zdravstveno osiguranje, osiguranje od posledica nesrećnog slučaja – nezgode i osiguranje od građanske odgovornosti). Kompanija odobrava 20 odsto popusta na premiju osiguranja u slučaju ugovaranja jednog ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga). Ovi popusti se primenjuju za poslovna ili turistička putovanja u inostranstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana.

Polisu putničkog zdravstvenog osiguranja moguće je zaključiti i onlajn uz 15 odsto popusta, u toku cele godine, na sajtu Dunav osiguranja, klikom na link Kupi online.

Sigurniji put i odmor sa Dunav osiguranjem

Uz ove pogodnosti, osiguranici koji zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju odnosno paket putnog osiguranja, imaju mogućnost da koriste i dodatne pogodnosti:

– zaključenje kratkoročne polise kombinovanog osiguranja domaćinstva za vreme trajanja godišnjeg odmora, po specijalnoj ceni putem paketa „Letnja čuvarkuća“, ukoliko je početak perioda pokrića u akcijskom periodu,
– 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, ukoliko je početak trajanja osiguranja u akcijskom periodu,
– kupovinu međunarodne karte osiguranja, po ceni od 1.800 dinara, ukoliko u akcijskom periodu kod kompanije zaključe i osiguranje pomoći na putu, pоd uslоvоm dа је kоd Dunava zаklјučеnо оsigurаnjе оd аutооdgоvоrnоsti ili sе istо zаklјuči u аkciјskоm pеriоdu.

Sve u vezi sa promotivnim uslovima Letnje akcije građani mogu saznati u više od 600 prodajnih mesta kompanije, besplatnim pozivom na telefonski broj Kontakt centra 0800 386 286, kao i na sajtu www.dunav.com

Podelite ovaj tekst: