Kafa inspiracija umetnicima u kafeteriji Café Doncafe u BIG Fashion centru

Umetnici, okupljeni u novoj kafeteriji Café Doncafé u BIG Fashion centru na Karaburmi, preneli su stil crtanja na Doncafé čaše za poneti, 25. maja u prisustvu predstavnika beogradskih medija.

Zoran Tovirc, Olivera Jokić i Zoran Štetin u novoj kafeteriji Café Doncafé, u BIG Fashion centru na Karaburmi

Ilustratorki i dizajnerki Ani Babić, poznatijoj pod pseudonijumom Škrabac, grafičkom dizajneru Branku Jovanoviću i karikaturisti Zoranu Tovircu, kafa je poslužila kao inspiracija da umeće crtanja prenesu na nesvakidašnji format – Doncafé čašu za poneti.

Kafeterija Café Doncafé na autentičan način prenosi strast prema kafi i ekspertizu Doncafé brenda svim posetiocima.

Kafeterija u BIG Fashion centru je nova kafeterija, pored postojeće u UŠĆE Shopping centru, koja je otvorena 2014. godine. Njen enterijer u potpunosti odiše kafom, a svi njegovi elementi uvode posetioce u inspirativni svet najomiljenijeg napitka na planeti na Doncafé način.

Ilustratorka i dizajnerka Ana Babić, poznatija kao Škrabac

Vešti baristi posetiocima pripremaju najinteresantnije crteže na peni u šoljici kafe u latte art tehnici. U ponudi su napici iz espresso kategorije, napravljeni od proizvoda premium brenda Doncafé Professional espresso, kao i tradicionalna kafa, instant mix napici, kokteli na bazi kafe i kafa za poneti.

Kafeterija Café Doncafé uvek prva donosi inovacije, pa svi ljubitelji kafe imaju priliku da uživaju i isprobaju najnovije svetske trendove u konzumaciji kafe.

Pored kafe, svežih i ukusnih salata, kafeterija nudi veliki izbor sendviča i kolača.

Kafeterija Café Doncafé je otvorena svakog dana od 10 do 22 časa.

Podelite ovaj tekst: