Kamatica nastavlja da pomaže građanima da pronađu najpovoljniji kredit

Besplatne savete za godinu dana tražilo više od 10 hiljada ljudi.

Uslugu Kamatica savetnik, koja pomaže građanima da pronađu najpovoljnije ponude banaka, u prethodnih godinu dana koristilo je više od 10 hiljada posetilaca najuticajnijeg srpskog finansijskog portala. Besplatni servis pokrenut je posle niza poziva građana koji nisu razumeli ponude banaka, uslove zaduživanja i skrivene troškove, a koji su za savet tražili nezavisne stručnjake.

“Naše iskustvo iz kontakta sa ljudima pokazuje da su oni najčešće jako zabrinuti pre odlaska u banku, da često ne razumeju bankare i njihov jezik, kao i mnoge detalje u ponudama kredita i ugovorima koje potpisuju. Princip „pomoli se i potpiši“ pri uzimanju kredita postao je svakodnevica, a to ne bi smeo da bude slučaj. Želeli smo da promenimo to, da se stavimo na raspolaganje svim posetiocima portala koji smatraju da im treba savet pre odlaska u banku, kao i informacija gde je trenutno najbolja ponuda novca za zaduživanje”, rekao je osnivač portala Kamatica.com Dušan Uzelac.

Kamatica savetnik je prvi servis ovakve vrste na našem tržištu i pionirski poduhvat koji je tu pre svega da pomogne građanima. Za potrebe građana angažovani su konsultanti koji su prethodno radili u bankama i koji znaju sve procedure, rokove, prečice i prepreke koje mogu da se dogode onima koji žele da se zaduže kod banaka. Uz pomenute informacije, njihov zadatak jeste i da znaju u svakom trenutku koja banka ima najbolju ponudu i da time štede i vreme posetiocima portala.

Kamatica savetnici odgovaraju na sva pitanja o kreditima svakog radnog dana od 9 do 17 sati. Sa njima se stupa u kontakt preko portala kamatica.com ulaskom u odeljak „kreditni savetnik“ gde se popuni vrlo kratak online formular, na osnovu koga vas potom konsultanti kontaktiraju i rešavaju problem.

 

Podelite ovaj tekst: