Klinički centar Srbije dobio vrednu opremu

U okviru nacionalne kampanje Hemofarm Fondacije – „Svim srcem“, Klinički centar Srbije dobio je novu opremu vrednu više od pet miliona dinara

Urgentnom centru, odnosno Klinici za urgentnu kardiologiju, doniran je 28. aprila prenosni ultrazvučni aparat, a Klinici za pulmologiju i Klinici za grudnu hirurgiju uručena su 22 pulsna oksimetra. Ovim aparatima se brže i preciznije određuje i meri puls, kao i količina kiseonika u krvotoku.

– U kampanji „Svim srcem“ fokus jeste na zdravstvu, a Hemofarmu kao farmaceutskom lideru ključna je briga o svakom segmentu zdravstvene zaštite. Potrebe našeg zdravstva jesu velike, ali bitno je da svakoj klinici doniramo upravo ono što je neophodno. Time je ispunjena prava svrha privatno-javnog partnerstva u Srbiji, u cilju unapređenja zdravlja nacije – istakla je Sanda Savić, član Upravnog odbora Hemofarm Fondacije i direktorka Korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Kampanja „Svim srcem“ nastavlja se na nacionalnom, ali i na lokalnom nivou. Samo ove godine uručeno je osam donacija zdravstvenim ustanovama širom Srbije čija je vrednost blizu 13 miliona dinara.

Podelite ovaj tekst: