Knjiga “Ja, tajkun” predstavljena u Novom Sadu

U prepunom Velikom salonu u Master hali Novosadskog sajma održana je promocija knjige Miroslava Miškovića „Ja, tajkun“ 12. juna, u izdanju „Lagune“.

Dejan Papić, Miroslav Mišković, Miša Brkić

„Biznis smatram jednom od najtežih delatnosti na svetu“, rekao je autor knjige Miroslav Mišković. „Kao školovan lekar vi možete dobro da radite, kao školovan inženjer, kao obučen fudbaler takođe, ali koliko god da ste učeni za biznis, to ne znači da ćete biti uspešni. U nauci, kada kamen bacite uvis, on će pasti na zemlju.

U biznisu takve zakonitosti ne postoje. Zato je poslovanje drugačije od svega ostalog.“

Sem autora, na promociji su govorili i ekonomski novinar Miša Brkić, novinar i marketinški stručnjak Voja Žanetić i direktor Lagune Dejan Papić, koji je neuobičajeno interesovanju za knjigu „Ja, tajkun“ ilustrovao podatkom da je prvobitni tiraž od 12.000 primeraka rasprodat i da je odštampano još 6.000 komada drugog izdanja knjige.

„Ova knjiga može nekima poslužiti kao osnov za kakvu dobru poslovnu filozofiju“, rekao je u analizi knjige Voja Žanetić. „Drugima kao lepa količina citata za dnevno rukovođenje. Trećima kao upozorenje kakve greške ne treba praviti. Četvrtima, koji će možda biti i najbrojniji, ova knjiga će po ko zna koji put biti povod da kažu onu čuvenu rečenicu – ”E, ti ćeš da mi kažeš!’“

Posle promocije autor je duže od sat i po vremena potpisivao knjige zainteresovanim čitaocima. Očekuje se da će ovakvo predstavljanje jednog od najvećih Laguninih hitova biti organizovano i u drugim gradovima Srbije.

Podelite ovaj tekst: