Kokurs Coca- Cola HBC za Coke summership program

Coca-Cola HBC Srbija organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru

U programu je do sada učestvovalo oko 120 mladih ljudi, a više od 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji

Kompanija Coca-Cola HBC Srbija petu godinu za redom organizuje jedinstven Coke Summership program praksi, za sve studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija akreditovanih Univerziteta u Srbiji. Svi zainteresovani akademci koji žele da povećaju šanse za uspešan početak karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto, mogu se prijaviti od 18. aprila do 19. maja na sajtu www.cokesummership.com

Odabrani studenti će pohađati Coke Summership program prakse u toku jula i avgusta. U programu je do sada učestvovalo oko 120 ljudi, a više od 40 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji. Studenti će tokom šestonedeljnog programa, imati priliku da usavrše liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima i prezentovanja. Polaznici će imati priliku da stiču iskustvo u toku četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program. Svršeni polaznici ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Kroz ovaj, ali i druge programe namenjene mladima, kompanija nastavlja da ulaže u njihovu budućnost i pruža im korisna poslovna znanja, koja kao dopuna formalnom obrazovanju, doprinose boljem pozicioniranju na tržištu rada i u zajednici.

Podelite ovaj tekst: