Komercijalna darivala štedne knjižice porodiljama

Predstavnici Komercijalne banke posetili su porodilišta širom Srbije i  majkama, koje su bebe donele na svet 31. oktobra, na Svetski dan štednje, donirali su štedne knjižice, sa oročenih 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Sa dodele štednih knjižica u porodilištima

Bebe rođene 31.oktobra dobile su, pored dinarske štednje knjižice i simbolične poklone, koji će ih podsećati na prve dane. Roditelji beba, rođenih 31. oktobra na teritoriji Srbije, mogu da se jave najbližoj ekspozituri Komercijalne banke do kraja godine, da podignu štednu knjižicu za dete. Potrebno je da imaju izvod iz matične knjige rođenih i prijavu prebivališta deteta.

Akcija darivanja beba, rođenih na Dan štednje, traje više od 13 godina i banka, na ovaj način, podstiče razvijanje štednje od najranijeg detinjstva.

Komercijalna banka je i na ovaj način, tokom 47 godina uspešnog i stabilnog poslovanja na finansijskom tržištu Srbije, dokazala da je pouzdan finansijski partner i da je zaslužila poverenje klijenata. Devizna štednja u Komercijalnoj banci iznosi 1,6 milijardi evra.

Podelite ovaj tekst: