Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od oko 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja sveta.

Ivan Đolić

Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic je svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

“Osvojena nagrada, ujedno i najprestižnije priznanje koje jedan Microsoft partner može da dobije, zasluga je svih kolega i njihovog predanog timskog rada tokom prethodnih 18 godina. Naša poslovna filozofija zasnovana je na besprekornom funkcionisanju svih sektora i
pojedinaca kao neodvojive celine. Ponosan sam na svakog kolegu pojedinačno i na sve nas kao tim jer je ova značajna nagrada posledica poslovne ekspertize cele kompanije, ali i jedinstvenog i nezamenljivog doprinosa svakog zaposlenog, rekao je Ivan Đolić, general manager u kompaniji BE-terna Beograd.

Prema njegovim rečima, značaj priznanja je još veći kada se uzme u obzir da se kompanija BE-terna bavi implementacijom modernih poslovnih rešenja zasnovanim na inovativnim Microsoft tehnologijama.

Kompanija BE-terna, najistaknutiji implementator poslovnih rešenja, a sada i zvanično vodeći Microsoft partner u regionu, nagradu je osvojila za rešenje Business Central Flying Start, lansirano u novembru prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unapređuje rad malih i srednjih preduzeća.

Podelite ovaj tekst: