Kompanija Ericsson prikazuje rešenja u oblasti Interneta stvari, 5G i cloud tehnologija u Beogradu

Let’s turn ideas into realities Roadshow kompanije Ericsson održava se u Beogradu 28. i 29. juna. Okupiće predstavnike vladinog sektora, operatora i drugih relevantnih industrija, novinare i zaposlene u kompaniji Ericsson. Oni će biti u prilici da vide kako će budućnost izgledati, kao i da otpočnu dijalog o tome kako da koriste nove tehnologije u cilju unapređenja srpske privrede.

ericsson-u-oblasti-internetaLet’s turn ideas into realities Roadshow kompanije Ericsson predstavlja poslovne i tehnološke pokretače koji usmeravaju transformaciju poslovanja pružalaca usluga, kao i poslovanje industrija. Fokus je na digitalizaciji, Internetu stvari, cloud tehnologiji, kao i evoluciji mreža ka 5G tehnologiji i virtualizaciji. Stručnjaci iz celog sveta prezentovaće i demonstrirati najnovije tehnologije i primenu.

Kompanija Ericsson se fokusira na digitalnu transformaciju za operatore i sve industrije, kao i na evoluciju 5G tehnologije. Međunarodni i lokalni stručnjaci prezentovaće i demonstrirati najsavremenije tehnologije, servise i primere primene, kao i najnovije industrijske i potrošačke trendove u oblasti IoT, cloud i 5G tehnologija i analitike koje podstiču digitalnu transformaciju Mobilne, širokopojasne internet i cloud tehnologije se ubrzano razvijaju i predstavljaju stubove digitalne transformacije koja se trenutno dešava u svim industrijama, kao i u oblasti javnih servisa i pametnih gradova. Kako najnovije Ericsson Mobility Report istraživanje pokazuje, broj povezanih IoT uređaja će nadmašiti broj mobilnih telefona već do 2018. godine. Osim toga, od ukupno 28 milijardi povezanih uređaja, koliko će ih biti do 2021. godine, oko 16 milijardi biće IoT uređaji.

broj-povezanih-uredjaja

Antonio Pasarela, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore, Makedonije i Albanije u kompaniji Ericsson, izjavio je tom prilikom: „Drago nam je što organizujemo Ericsson Roadshow u Beogradu kada kompanija Ericsson obeležava 20 godina poslovanja u Srbiji i 140 godina postojanja u svetu. Kroz inovacije koje predstavljamo dokazujemo punu posvećenost približavanju Srbije konceptu Umreženog društva koji razvijamo širom sveta. Ericsson Roadshow se pokazao kao odlična platforma za nastavak otvorenog dijaloga sa našim korisnicima, partnerima, inovatorima i državnim institucijama o tome kako najbolje možemo da iskoristimo IKT za omogućavanje digitalne transformacije u Srbiji, a u korist srpskog poslovnog sektora, okruženja i celog društva.“

Podelite ovaj tekst: