Komunikacija na (s)ceni

PRilika 2014, šesto međunarodno okupljanje PR profesionalaca pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”, održana je 7. i 8. novembra u beogradskom Zvezdara teatru

Konferenciju, koja je privukla više od 250 učesnika iz Srbije i regiona, otvorio je Ivan Jakšić, predsednik Društva Srbije za odnose s javnošću (DSOJ), zahvalivši se svim gostima.

Prvog dana skupa PR stručnjacima predstavili su se renomirani predavači iz Evrope, Srbije i regiona, između ostalih i dva vodeća međunarodna komunikaciona stručnjaka – Džeremi Galbrajt, globalni direktor za strateško komuniciranje i generalni direktor Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku, i Pol Holms, osnivač i generalni direktor Holmes Report & SABRE awards. Drugi dan konferencije započeo je interaktivnom radionicom Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i nekadašnjeg glavnog savetnika za odnose s javnošću u BBC-u.

Tokom dvodnevnog skupa održano je i finale trećeg nacionalnog studentskog takmičenja PRilika 2014, a predstavljeni su i najnoviji rezultati globalnog istraživanja European Communications Monitor za Srbiju.

Podelite ovaj tekst: