Komunikacija na (s)ceni

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 7. i 8. novembra, u beogradskom Zvezdara Teatru, šestu međunarodnu konferenciju PRilika, ove godine pod nazivom „Komunikacija na (s)ceni”

Komunikacija na (s)ceni

Cilj ovogodišnjeg skupa je da ponudi odgovore na goruća pitanja iz struke, kako se uspešno suočiti sa promenama i ići u korak sa trendovima.

– Uspešne kompanije vode računa o komunikaciji i to rade bez izuzetka, posebno dokazujući stratešku važnost funkcije odnosa s javnošću. Iz godine u godinu zadatak Programskog odbora PRilike je sve teži, jer su i naši stručnjaci za odnose s javnošću sve bolji, a njihovi standardi sve viši. Zato mislim da je izuzetan uspeh što smo obezbedili najavljene predavače i kvalitetnu priliku za dijalog i istraživanje očekivanja, trendova i izazova koji će u narednom periodu zaokupljati PRofesionalce iz različitih industrija – kaže Tamara Bekčić, koordinator Programskog odbora konferencije PRilika 2014.

Na ovogodišnjoj konferenciji DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i tri vodeća međunarodna stručnjaka – Džeremija Galbrajta; Pola Holmsa i Donalda Stila. Predviđeno je da se održe dva predavanja i radionica gostiju iz inostranstva, pet studija slučaja kompanija NIS, Filip Moris i IKEA, dve panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Više informacija o konferenciji i predavačima nalazi se na sajtu DSOJ .

Podelite ovaj tekst: