Konferencija o Internetu DIDS 2017.

Osma godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na .RS i .СРБ domenskim prostorima Srbije, DIDS 2017. biće održana 7. i 8. marta, u Beogradu. Organizator je Fondacija Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

Tema ovogodišnjeg Dana internet domena Srbije (DIDS) su putevi internet pretrage opisani u sloganu ”Tražih – Nađoh – Posetih”. Program će prvog dana skupa biti posvećen Guglu, kako on funkcioniše, kako iskoristiti njegove alate za kreiranje internet strategije, kako se oglašavati na Guglu i kako kreirati sadržaje koje vole pretraživači i posetioci sajtova, ali i kako analizirati postignute rezultate.

Drugog dana biće održan Regionalni internet forum, koji će okupiti regionalne registre nacionalnih internet domena i organizacije (državni organi, regulatorna tela za telekomunikacije, CERT-ovi i druge organizacije internet bezbednosti, predstavnici internet zajednica). Oni će razgovarati o temama koje su značajne za registre internet domena.

Konferencija je besplatna za posetioce. Registracija je obavezna, zbog ograničenog broja mesta. Registracija će početi krajem februara, putem sajtova dids.rs i дидс.срб.

Podelite ovaj tekst: