Konferencija SAP NOW o inovacijama u oblasti IT

SAP NOW, konferencija koju organizuje SAP West Balkans, 9. oktobra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu, okupiće najpoznatije eksperte u oblasti informacionih tehnologija (IT) i više od 500 poslovnih ljudi, koji će diskutovali o tehnološkim inovacijama i pametnim načinima poslovanja.

Jedan od govornika biće Timo Eliot, evangelista SAP-a, i jedan od najpoznatijih stručnjaka u oblasti analitike, veštačke inteligencije i mašinskog učenja. Na sebi svojstven način, predstaviće najnovije vesti u svom polju, govoriće o mogućnostima inovativnih tehnologija koje donosi SAP upotpunjeno konkretnim primerima i interesantnim statistikama.

Nikos Lambridis sa Instituta za neuro-menadžment i globalno poznati neuro-trener, publiku će upoznati sa otkrićima na polju neuronauke i njhovoj vezi sa digitalizacijom. Instruktor i trener za menadžment multinacionalnih kompanija kroz temu “Poštovanje i negovanje ljudske prirode u poslu” specijalizovao se za istraživanja na polju neuronauke i njihovoj primeni u menadžmentu. Ivan Grujović, regionalni menadžer SAP-a govoriće o načinima na koje komapnije mogu da obnove odnose sa potrošačima uz pomoć savremenih tehnologija. Tamara Todorović, projektni menadžer CallidusCloud predstaviće svoju kompaniju koja je od ove godine deo SAP-a i objasniti prednosti novog proizvoda SAP portfolija.

Tokom konferencije, SAP će organizovati i panel diskusiju iz oblasti ljudskih resursa „Time to love your work again!“ kako bi stručnjaci razmotrili situaciju, trendove i izazove u oblasti ljudskih resursa i digitalne transformacije u toj oblasti.

„Ukoliko se pitate kako će izgledati budućnost poslovanja SAP će predstaviti svoju viziju kako kompanije treba da se transformišu da bi poslovale inteligentno na godišnjoj konferenciji SAP NOW. Na konferenciji ćemo pričati o transformativnim tehnologijama i njihovoj ulozi u poslovanju. Jedan od glavnih ciljeva ove konferencije jeste razmena iskustva, a posetioci će imati priliku da na licu mesta isprobaju najnovija SAP demo rešenja.“ – rekla je Žuna Ljubičić, marketing menadžer kompanije SAP West Balkans.

Konferenciju su podržali zlatni partner Atos i partneri B4B, Coming Computer Engineering, DXC Technology, Enetel Solutions, ITBO, M&I Systems, Sapiens Solutions, Slov Shore i S&T.

Više informacija na https://events.sap.com/rs/sapnowbeograd2018/sr/home i https://www.youtube.com/watch?v=k5Y1YxDCxH0

Podelite ovaj tekst: