Konferenciju Adria Hotel Forum preuzeo Bench Events

Najveću regionalnu investicijsku konferenciju Adria Hotel Forum (AHF) preuzeo je globalni igrač Bench Events, osnivač brojnih vodećih dogadjaja posvećenih ulaganjima u hotelijerstvu, ugostiteljstvu, avioindustriji od Dubaia, Saudijske Arabije, Rusije do Južne Amerike i Amsterdama

AHF od 2013. podstiče razvoj hotelske industrije

Predsednik uprave Bench Events, Jonathan Worsley, jedan je od osnivača međunarodnog investicionog foruma IHIF u Berlinu, koji već 19 godina okuplja vrh svetske hotelske industrije.

“Ova akvizicija potvrdila je našu izvrsnost u poslovanju, zbog čega smo mogli da iskoristimo jedinstvenu ponudu da AHF-u omogućimo međunarodni rast. Oduvek sam se divila radu Bench Events i radujem se našem zajedničkom putovanju. AHF je sada  spreman da ostvari velike planove koje smo zamislili”, izjavila je Marina Franolić, osnivačica AHF konferencije koja se pridružila Benchovu timu na poziciji direktorke za srednju i istočnu Evropu.

Kako se navodi u objavi Bencha, Adria Hotel Forum (AHF) je od svog osnivanja 2013. godine podsticao razvoj hotelske industrije u jugoistočnoj Evropi. Jednom godišnje AHF okuplja vodeće predstavnike hotelske industrije, investitore i donosioce odluka u javnom sektoru, a nakon šest izdanja u Zagrebu, ove godine po prvi put održan je u Beogradu.

Podelite ovaj tekst: