Konkurs „POKRENI SE ZA POSAO” do 15. aprila

Zahvaljujući nacionalnom programu „Pokreni se za posao”, uz pomoć kompanije Filip Moris i NVO Eneca do sada pokrenuto čak 700 uspešnih biznisa

Zbog velikog interesovanja, rok za deveti ciklus nаciоnаlnog programa „POKRENI SE ZA POSAO” biće produžen mesec dana i trajaće do 15. aprila. Zbog velikog broja pristiglih ideja, ali i molbi zainteresovanih građana za produženje konkursa, organizacija ENEKA i kompanija Filip Moris, koje realizuju program, odlučile su da izađu u susret i pruže priliku što većem broju građana da prijave svoje ideje na konkurs. Ove godine program će se posebno fokusirati na podršku inovativnim preduzetničkim idejama.

Milivoje Jovanović, iz NVO ENEKA istakao je da, iako je rok za prijavu na konkurs produžen do 15. aprila, naredna faza, koja podrazumeva evaluaciju prijava, koje su do sada poslate već je počela i zato ohrabruje sve zainteresovane kandidate da što pre pošalju prijave. Ovim produženjem ENEKA i Filip Moris žele da daju šansu što većem broju ljudi da prijave ideju i ostvare preduzetnički san.

Kоnkurs za deveti ciklus programa „Pokreni se za posao” produžen je dо 15. aprila 2018. gоdinе. Detaljnije infоrmаciјe о kоnkursu, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave za konkurs možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs.

Podelite ovaj tekst: