Konkurs za EY Preduzetnika godine 2014

Nagrada EY Preduzetnik godine™ postoji već 28 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena 2012. godine. Dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije

Konkurs za EY Preduzetnika godine 2014

EY Preduzetnik godine™ organizuje se u više od 140 gradova i skoro 60 zemalja širom sveta. Nagrada koja se po treći put dodeljuje u Srbiji promoviše preduzetnički duh i inicijativu i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom i inovativnošću.

Konkurs za EY Preduzetnika godine™ otvoren je od 1. septembra do 15. novembra 2014. godine, dok će svečano proglašenje nacionalnog pobednika biti održano u februaru 2015. Najbolji srpski preduzetnik takmičiće se i ovog puta za priznanje EY Svetski preduzetnik godine™ i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2015. godine.

– Tokom dve godine koliko program postoji u Srbiji oduševile su nas uspešne preduzetničke priče koje smo imali prilike da čujemo. One predstavljaju dokaz da u Srbiji postoji potencijal, kao i da dobre ideje u kombinaciji sa vrednim radom mogu dovesti do uspeha – kaže Stiven Fiš, rukovodeći partner kompanije EY u Srbiji, i ističe da je podrška preduzetništvu jedan od doprinosa kompanije EY stvaranju boljeg poslovnog okruženja.

Više informacija o programu EY Preduzetnik godine™ na www.ey.com/rs/eoy

Podelite ovaj tekst: