Konkurs za foto priče o filantropiji i solidarnosti

Srpski filantropski forum ove godine po prvi put učestvuje u godišnjem evropskom konkursu za najbolju foto priču: FOKUS: Filantropija pod sloganom #HoldingTogether

Na konkursu učestvuju filantropi iz cele Evrope, od Portugala do Rusije, od Norveške do Turske, a Srpski filantropski forum, zajedno sa čitavom filantropskom zajednicom Srbije, ima priliku da pokaže u slici i reči zašto je Srbija zemlja sa jednom od najbogatijih filantropskih tradicija na ovim prostorima.

Sve zainteresovane fondacije, udruženja, pojedinci mogu do 15. juna da pošalju foto priče koje će pokazati pravo lice filantropije i značaj solidarnosti u kriznim vremenima. 

FOKUS: Filantropija je foto konkurs koji je pokrenuo Ruski forum donatora 2012. godine sa namerom da proširi znanja o filantropiji i izgradnji poverenja prema donatorima i fondacijama. Polazeći od svog pozitivnog iskustva, DAFNE – Evropska mreža fondacija i donatora, čiji je Srpski filantropski forum član, proširuje ovaj konkurs na evropski nivo, pozivajući nacionalna udruženja i fondacije da učestvuju u foto projektu.

Žiri sastavljen od strane Srpskog filantropskog foruma obaviće izbor foto priča, koje će predstavljati Srbiju na evropskom nivou. Najbolje foto priče iz cele Evrope će izabrati stručni žiri i objaviti 1. oktobra 2020. godine, na Evropski dan donatora i fondacija.

Rok za slanje foto priča je 15. jun 2020. godine do ponoći, a detaljnije informacije o konkurus, kao i prijavni forumular se nalaze na linku:

https://www.srpskifilantropskiforum.org/vesti/fokus-filantropija-konkurs-za-najbolju-foto-pricu/

Za više informacija o konkursu možete da kontaktirate Jelenu Bratić, koordinatorku u Srpskom filantropskom forumu putem imejl adrese jelena@filantropskiforum.com ili putem telefona 0641993114.

 

 

Podelite ovaj tekst: