Konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji

Udruženje poslovnih žena Srbije (UPŽ) je trinaestu godinu zaredom raspisalo konkurs za nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ početkom juna. Konkurs traje do 12. jula. Nagrada predstavlja podsticaj i afirmaciju za poslovne žene, koje se uspešno suočavaju sa izazovima u preduzetništvu

Statuete ”Cvet uspeha”

Nagrade će biti dodeljene u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena.

UPŽ i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice, koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala.

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju Peti princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija.

Više informacija o konkursu i dokumentacija za prijavu na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije www.poslovnezene.org.rs

U prethodnih 12 godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena,  njih 124 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremene proglašene i ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Svečana dodela nagrada biće odražana 6. novembra u Operi i teatru Madlenianum u Beogradu.

Podelite ovaj tekst: