Kreativnost i iskustvo u stvaranju frizerskih trendova

Drugi Belgrade GatHAIRing festival okupiće u Beogradu najznačajnije predstavnike frizerske industrije Srbije i regiona 12. maja u BelExpo centru, kao i predstavnike vodećih svetskih kompanija za proizvode za negovanje kose, distributere i prodavce opreme za frizerske salone

U okviru festivala biće održan i sajam na kojem će se prestaviti 25 izlagača, koji će ponuditi proizvode, kao i najsavremenije usluge i opremu za frizerske salone.

Na festivalu koji pretenduje da postane jedan od najvećih frizerskih festivala u regionu, prisustvovaće frizeri, koji iskustvom i umećem ostvaraju uspehe u svetu, prate i uspostavljaju frizerske trendove i nastoje da edukacije frizera budu sadržajne, moderne, kreativne i praktične. Na zanimljiv način predstavljaju znanje i veštine kolegama, ali i predstavnicima kozmetičke i modne industrije.

Na festivalu će učestvovati 80 modela, 25 izlagača i sedam frizerskih stručnjaka. Među njima će biti Aleksandar Blagojević, član elitnog tima nemačke kompanije Wella, iz Atlante (SAD), koji je poznat kao autor čuvene frizure u obliku krune, koju je napravio za kraljevsko venčanje vojvotkinje od Saseksa Megan Markl.

Učesnici su i Toni Plančić (CRO), Milan Gardašević (SRB), Aleksandar Blagojević (SAD), Igor Vasiljuk (SAD), Vladimir Blagojević (ESP), Voja Radivojević (SRB) sa timom: Aleksandar Demić, Una Radivojević, Anja Demić, Veljko Radivojević.

Na festivalu učestvuje i Tanja Šobota (SRB), Beogradski Berberin (SRB) & Luka Nebec (SLO).

Glumica Mina Lazarević biće voditeljka.

Na sajmu proizvoda, usluga i opreme frizeri će imati mogućnost da isprobaju proizvode različitih brendova, umreže se i uspostave saradnju.

Organizatori Belgrade GatHAIRing festivala su Dejan Kostić (FRINGE education) i Boban Ristić (L.A.S.K. education).

Podelite ovaj tekst: