La Fantana novi proizvodni pogon

U fabrici vode La Fantana u Mitrovom Polju 26.oktobra počela je da radi nova proizvodna linija za punjenje flaširane gazirane i negazirane vode u PET ambalaži od 0,5 litara. Na ovaj način obeležena je desetogodišnjica rada fabrike.

Dejan Antić

Dejan Antić

”U  jubilarnoj godini investirali smo u novi proizvod i proizvodnu liniju. Ovo je rezultat uspešnog poslovanja fabrike. Ugovorili smo izvoz novog proizvoda.  Ponosni smo na elegantan dizajn ambalaže nove boce i na prirodnu mineralnu vodu, koja je u najvišoj kategoriji voda i čiji kvalitet je nepromenjen 10 godina”, istakao je Dejan Antić, generalni direktor La Fantane u Srbiji.

La Fantana je uložila više od tri miliona evra u fabriku. Planirana su ulaganja u novu proizvodnu liniju, jer uskoro nameravaju da pune vodu u boce od 1,5 ili 2 litra. Kompanija planira da unapredi već dobru saradnju sa dobavljačima i partnerima iz lokalnog okruženja. Na ovaj način podržavaju razvoj opštine i kraja u kojem posluju.

 

La Fantana negazirana voda

La Fantana negazirana voda

La Fantana je lider u oblasti flaširanja i distribucije vode u water cooler aparatima u Srbiji. Na srpskom tržištu posluje 12 godina, zapošljava više od 220 radnika i sarađuje sa oko 11.500 kompanija, institucija, fizičkih lica.

Podelite ovaj tekst: