LG i Swarovski predstavljaju Premium OLED TV

LG Electronics (LG), uz dizajnersku podršku kompanije Swarovski, predstaviće na IFA sajmu u Berlinu jedinstveni zakrivljeni OLED TV. Aerodinamično postolje ukrašeno svetlucajućim kristalima upotpunjeno je brilijantnim, jasnim bojama samo-osvetljujućih piksela OLED televizora, što ovaj uređaj napredne tehnologije čini neverovatno elegantnim

Premium OLED TV

Veoma tanak, dubine samo 4 mm i težine 16 kg, zakrivljeni LG OLED televizor savršeno se uklapa uz brend Swarovski. Sa stilski dizajniranim LG kristalnim postoljem, ergonomično zakrivljeni ekran izgleda kao da lebdi u vazduhu, stvarajući impresivni efekat. Da bi se napravilo ovo jedinstveno postolje, iskorišćeno je oko 460 svetlucajućih Aurora Borealis kristala, tri različite veličine (SS8, 10 i 12) koji su ručno naneti. Krajnji efekat ovakvog dizajnerskog pristupa je suptilna i elegantna sjajna šara koja pretvara televizor u umetničko delo.

LG OLED televizor nudi vizuelnu preciznost bez premca, zahvaljujući naprednoj „Pixel dimming“ tehnologiji, kao i svim prednostima OLED tehnologije. Gledaoci mogu da uživaju u živopisnim pikselima i neverovatno realnim, oštrim prirodnim bojama, kao i beskonačnom odnosu kontrasta.

Ograničena serija LG OLED televizora biće predstavljena na sajmu IFA 2014 u Berlinu u periodu od 5. do 10. septembra, a u četvrtom kvartalu ove godine biće dostupna kupcima širom Evrope.

Podelite ovaj tekst: