L’Oréal predstavio najnovije tehnološke inovacije

Na jednoj od najuticajnijih svetskih tehnoloških konferencija, CES 2022, L’Oréal grupa je predstavila svoje najnovije tehnološke inovacije u oblasti lepote, kojima nastoji da redefiniše čitavu kategoriju farbanja kose.

Dva inovativna uređaja, učiniće process farbanja kose jednostavnijim, bržim i personalizovanijim nego ikada ranije, kako u kućnim uslovima, tako i u profesionalnim frizerskim salonima.

Colorsonic, lagani, ručni uređaj namenjen korišćenju u kućnim uslovima koristi inovativni proces mešanja i ravnomernog nanošenja farbe za kosu, dok Coloright, sistem farbanja za salonske stiliste koristi veštačku inteligenciju, algoritme i virtuelno testiranje kako bi projektovao više od 1500 personalizovanih nijansi farbe.

L’Oréal ima najduže nasleđe nijansiranja kose u industriji, budući da je kompanija izumela prvu bezbednu, sintetičku formulaciju farbe za kosu pre više od 100 godina – stvorivši ono što danas predstavlja industriju vrednu 10 milijardi dolara. Danas, vek kasnije, kompanija još jednom potvrđuje svoje liderstvo u ovoj oblasti transformišući industriju sa dve revolucionarne inovacije koje pokreće najsavremenija tehnologija, uz najprecizniju formulaciju.

„Naše, čitav vek dugo iskustvo i liderstvo u kolorizaciji kose omogućilo je našim istraživačima, naučnicima podataka i tehnološkim inženjerima da u potpunosti preispitaju i iznova osmisle iskustvo farbanja kose: u kućnim uslovima sa Colorsonic-om, jedinstvenim uređajem za višekratnu upotrebu, koji daje precizne rezultate toniranja, a za profesionalne frizere sa Coloright-om, najpersonalizovanijim i najnaprednijim iskustvom za postizanje željenih rezultata farbanja. L’Oréal -ovo BeautyTech liderstvo nam omogućava da pomerimo granice tehnologije naučnim otkrićima koja donose personalizovanija, inkluzivnija i održivija iskustva lepote“, rekla je Barbara Lavernos, zamenica generalnog direktora, zadužena za istraživanje, inovacije i tehnologiju.

Podelite ovaj tekst: