Mama Šelter među 10 najboljih hotela sa terasom na krovu

Popularni Forbes časopis proglasio je Mama Šelter (Mama Shelter Hotel) u Beogradu jednim od 10 najboljih novih hotela sa terasom na krovu!

Terasa za uživanje cele porodice

Rame uz rame sa Nju Jorkom, Singapurom i Holivudom, Beograd od sada može da se ponosi sa jednim od 10 najboljih novih hotela na svetu sa terasom na krovu! Smešten u najpoznatijoj ulici u gradu, Knez Mihajlovoj, Mama Shelter Beograd poseduje neverovatnu terasu koja se prostire na 500 kvadrata i nudi jedan od najlepših pogleda na grad.

Na terasi Mama Shelter Hotela, koji se nalazi na vrhu Rajićeva Shopping Centra, imate priliku da probate tradicionalna jela domaće kuhinje, specijalitete za celu porodicu, odličnu picu pečenu na drva, vrhunske sladolede i sorbe, ukusnu kafu i dezerte, ali se možete i osvežiti jednim od poznatih Mama Shelter koktela, a zimi zagrejati pored kružnog kamina.

Kako navodi “Forbes”: “Otvaranjem ovog hotela u martu, pariski Mama Shelter preneo je šik svog brend na Istočnu Evropu. On se nalazi u glavnoj pešačkoj zoni grada i na krovu ima terasu, sa stolovima za stoni fudbal i stoni tenis i izuzetnim pogledom na citadele i betonske kule Belog Grada. Žive svirke i di–džejevi ulepšavaju večeri muzikom.”

Pored Mama Shelter Hotela u Beogradu, na ovoj prestižnoj listi našli su se i hoteli: QT Melburn, HGU Nju Jork, The Silo Kejp Taun, Aria Hotel Budimpešta, San Francisko Proper Hotel, The Winery Hotel Švedska, The Setai Tel Aviv, Andaz Singapur i Dream Holivud.

Podelite ovaj tekst: