McDonald’s otvorio novi restoran u Beogradu

Danas je otvoren jubilarni McDonald’s restoran u Beogradu, dvadeseti po redu, a trideset prvi u Srbiji. Drive McDonald’s restoran otvoren je u okviru benzinske stanice Petrol na Adi Ciganliji.

McDonald’s restoran Ada Drive

„U vrlo kratkom periodu otvorili smo dva nova restorana, jedan u Nišu i danas ovde u Beogradu na Adi Ciganliji sa našim partnerom Petrol, sa kojim već imamo saradnju. U veoma neizvesnoj godini, s obzirom da pandemija i dalje traje, mi nastavljamo sa našim planovima i u ovaj restoran smo investirali milion evra i zaposlili smo 30 novih radnika. Ovo je Drive restoran što je dodatna pogodnost za naše goste s obzirom na opštu situaciju. To je najbolji pokazatelj koliko je McDonald’s posvećen i ovom tržištu i doprinosu razvoja privrede u našoj zemlji”, izjavio je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s je i u ovaj restoran uveo najsavremeniju tehnologiju, pa će restoran Ada Drive imati terminale za poručivanje – self order kioske. Na dva kioska u restoranu, sa četiri pozicije, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. McDonald’s gosti će pored uživanja u samom restoranu, moći da provedu prijatno vreme i u predivnoj bašti i na terasi.

Radno vreme McDonald’s restorana na Adi je od 7 do 22 časa, a Drive će raditi od 0 do 24 časa tokom cele nedelje.

Podelite ovaj tekst: