Medalja za EMS za primenu projekta SAP Sourcing

Na ceremoniji SAP Quality Awards 2018, održanoj 11. septembra u Sopotu u Poljskoj, Elektromreža Srbije (EMS) osvojila je zlatnu medalju za primenu projekta SAP Sourcing, u okviru kojeg su objedinjeni svi segmenati procesa nabavki, kao i za sprovođenje e-nabavki električne energije.

Sa svečanosti SAP Quality Awards

I SAP Sourcing rešenje osvojilo je prvo mesto u kategoriji Fast delivery projekata na takmičenju SAP projekata iz zemalja Centralne i Istočne Evrope (CEE).

Priznanje EMS-u dodeljeno je u konkurenciji velikog broja kompanija i predstvalja kvalifikaciju za osvajanje nagrade na nivou Evrope, Bliskog istoka i Afrike, u kome svake godine učestvuje oko 250 najkvalitetnijih projekata.

”Veoma sam ponosna što smo dobili ovu medalju, jer je ona nagrada za velike napore koje ulažemo da bi modernizovali poslovanje i primenili savremena rešenja u svim oblastima poslovanja. Prvo mesto u konkurenciji velikih međunarodnih kompanija u oblasti informacionih tehnologija (IT) je pokazatelj da smo na pravom putu i ohrabrenje da se sa još više energije posvetimo modernizaciji i digitalizaciji, izjavila je Jelena Matejić, direktorka EMS-a.

Kompanije su se takmičile u četiri kategorije: Fast Delivery, Innovation, Business Transformation i Hybris Commerce Innovation.

”Nagrađene su organizacije koje posluju inteligentno i pokazuju kako se treba razvijati u skladu sa izazovima digitalizacije. Svi nagrađeni projekti deo su strategije digitalne transformacije kompanija”, istakao je Jiri Sinaček, direktor programa SAP Quality Awards.

Pobedničke projeke izabrao je žiri, koji čine SAP stručnjaci i eksperti za digitalne transformacije.

„Centralna i Istočna Evropa, ima veliki potencijal za razvoj, uz korišćenje modernih tehnologija. Pobednici programa SAP Quality Awards dokazuju da dobro osmišljeni i kvalitetno izvedeni projekti odgovaraju na izazove koje nosi budućnost i imaju značajan uticaj na uspešnost kompanija. Čestitam projektnom timu EMS-a, koji je, pored svakodnevnih aktivnosti, uspeo da se posveti projektu. Ovakav pristup je i doprineo osvajanju ove nagrade”, rekao je Srđan Gligorić, iz kompanije SAP.

Podelite ovaj tekst: