MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za novembar

poslovni-horoskopOvan

Vi ste samouvereni kao i uvek. Imaćete dosta snage da izgurate sve što ste planirali tokom meseca. Iako se bliži kraj godine niste nimalo raspoloženi za stopiranje velikih projekata. Obično vi prvi pokrećete stvari, ali inicijativu možete ponekad i drugima da ostavite. Posle novembra ulazite u mirniji period.

Bik

Greške koje ste pravili ranije sada biste mogli da ispravite. Važan je odnos sa poslovnim partnerima, posebno ako su to stranci koji neće pokazati milost ili diplomatiju već će biti strogi i zahtevni. Mnogi pripadnici ovog sazvežđa raskinuće poslovni dogovor, jer ne žele da budu pod prevelikim autoritetom. Vodite računa, jer je ovo povoljniji period od onog u narednim mesecima.

Blizanci

Novembar je veoma važan za sve Blizance jer će profesionalna sudbina biti na prekretnici. Ukoliko imate dugovanja, potrudite se da ih vratite i da krenete boljim putem. Imate volju da radite dalje i unosite nove ideje što je svakako dobro za sve pripadnike ovog sazvežđa, jer vas to sve čini nadahnutim i spremnim za rad. Iskoristite ovaj period, jer nailazi doba stagnacije.

Rak

Nije vam bitan samo novac već i prestiž. Očekujete da dobijete nagradu, unapređenje. U pravom trenutku ćete reagovati kroz dobru komunikaciju sa saradnicima koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Neki će imati previše obaveza oko otvaranja privatnog biznisa. Nemojte se štedeti, prionite na posao. Bićete uspešni u poslovima koji se bave, između ostalog, veleprodajom, hemijskim preparatima, kozmetikom.

Lav

Imaćete posla preko glave ukoliko se budete bavili poslovima koji zahtevaju put u inostranstvo. Ako budete sarađivali sa Vodolijom, možete napraviti posao koji će vas pokrivati nekoliko meseci koji su pred vama. Napeti ste zbog svega, bolje se kontrolišite. Druga polovina meseca je otvorena za one kreativce koji vole umetnost i poslove koji donose zaradu na taj način.

Devica

Ako radite u velikoj kompaniji od nadređenih ćete dobiti važan zadatak. Ukoliko ste vlasnik firme bićete u prilici da sarađujete ili uđete u ortakluk sa osobom koja posluje sa inostranstvom. Morate da popravite finansije, u svakom slučaju. Posavetujte se sa starijima i iskusnijima ali više koristite intuiciju. Druga polovina meseca je stabilnija, pa će se i finansijska situacija popraviti.

Vaga

Dobar mesec za Vage. Novac će vam biti veoma potreban da možete da uložite u mnoge stvari. Potrebno je da nađete brži i efikasniji način da pokrenete posao i ljude oko vas. Vaši planovi mogu biti osujećeni zbog melodramatičnih okolnosti ili grešaka neodgovornih ljudi sa kojima sarađujete. Druga polovina meseca je značajna jer ćete imati priliku da proširite posao i upoznate nove ljude koji mogu da vam pomognu oko posla.

Škorpija

Zanimljiv mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Imate odlične aspekte da pokrenete nove projekte. Sijate i zračite posebnom snagom i energijom. Karijera vam je u usponu. Novac koji očekujete i koji vam je potreban za nove investicije, ubrzo ćete pronaći.

Strelac

Odličnog ste raspoloženja ali je ovo dosta naporan mesec. Od brojnih poslova koje imate možete jako da se umorite i psihički i fizički. Pokušajte da balansirate u ovim složenim situacijama jer se veliki projekti moraju završiti, a vi ne želite da doživite neuspeh. Povoljne poslovne promene su tu, iskoristite ih, a sve to će više nego povoljno uticati na vaše raspoloženje i odnose sa ljudima.

Jarac

Dobro planirajte i organizujte sledeći veliki posao. Potražite pomoć Strelca jer ćete zajedno moći mnogo toga da postignete. Interes vam je zajednički i rad će se isplatiti. Druga polovina meseca je dobra za one koji žele da stvore nove kontakte ili dobiju neko unapređenje. Moguće i da ćete potpisati jedan važan ugovor.

Vodolija

Bitne su vam informacije o svim osobama koje rade u vašem okruženju a posebno o poslu koji sledi. Druga polovina meseca je dobra za one koji se bave humanitarnim radom ili nekim drugim socijalnim pitanjima. Novac dolazi od treće nedelje u mesecu. Pazite na eventualne propuste na poslu. Spremite novi plan akcije.

Ribe

Ovo je odličan mesec za sve one koji žele da započnu nešto novo, posebno iz sfere umetnosti. Prolazna kriza ne bi trebalo da utiče na vas da rušite ono što je dobro. Druga polovina meseca može da bude okrenuta onima koji se bave naukom i istraživačkim radom. Dobar period za odlazak u inostranstvo je od 26. novembra. Novac stiže preko osobe rođene u znaku Ovna, Vage ili Škorpije.


U ovom broju još i …

 • HRVATSKA KOMPANIJA UVEĆAVA SVOJ PORTFOLIO NA SRPSKOM TRŽIŠTU: Atlantik grupa kupila Foodland
 • PREMA IZVEŠTAJU NARODNE BANKE SRBIJE: Srpska banka najveći gubitaš
 • VESTI IZ PRIVREDNE KOMORE SRBIJE
 • NOVA POGODNOST U PORODILIŠTU OPŠTE BOLNICE MEDIGROUP: Devet najvažnijih meseci na rate
 • PREDSTAVLJENA STUDIJA NALED-a I USAID-a “PRIVATIZACIJA U SRBIJI”: Pet uspešnih i pet neuspešnih privatizacija
 • SAMIT O JAVNO-PRIVATNOM PARTNERSTVU: Primena francuskih iskustava u srpskim uslovima
 • GAS KAO GORIVO JE FUNKCIONALNO REŠENJE ZA ČISTIJI I JEFTINIJI TRANSPORT U EVROPI: Zeleno svetlo za „plavo gorivo“
 • Predstavljena studija „Društveno -ekonomski uticaj Koka -Kola sistema u Srbiji ”: Od Koka-Kole za srpski BDP 224 miliona evra
 • VEŠTINA KOMUNIKACIJE: Balans između privatnog i poslovnog života
 • POSLOVNA SAZNANJA: Kako se gubi poverenje
 • FILIP KOTLER I FERNANDO TRIAS DE BES: LATERALNI MARKETING (1) Kreiranje novog tržišta
 • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2014.
Podelite ovaj tekst: