MESEČNI HOROSKOP ZA POSLOVNE LJUDE: Šta kažu zvezde za biznis u novembru

Ovan

Oni koji su napravili neki ugovor ili otpočeli novi posao, u ovom mesecu mogu očekivati povoljan finansijski priliv. Dobri trendovi iz prošlog meseca nastavljaju se i u ovom, a ulaskom Venere u znak Vage početkom druge dekade meseca, finansijska situacija će se stabilizovati.

Ako želite više novca poželjno je da se više družite sa Vagama.

Bik

Vaš urođeni smisao za analitičnost, upornost i predanost poslu, dolazi do izražaja ovog meseca. Ako ste imali na umu bilo kakvo sklapanje ugovora, mesečni horoskop vam savetuje da uložite maksimalan napor da dođe do sporazuma jer će ugovor biti plodonosan. Sa Merkurom u Škorpiji ovaj mesec bi mogao, ako se potrudite, da donese više novca nego prethodni.

Blizanci

Očekuje vas pozitivan trend pa je ovaj mesec idealna prilika da poradite na ovim oblastima. Rad i zdravlje biće prioritet. Na radnom mestu biće više nego uobičajeno, primećen je vaš trud i pošten pristup poslu. Možete očekivati i nagradu, što će zavisiti isključivo od vašeg angažovanja u proteklom periodu. Nešto povoljnije vreme za finansije biće početkom druge dekade meseca.

Rak

Ovaj mesec je povoljan za pokretanje novog posla kod onih koji su se odlučili za preduzetništvo. Oni koji u to nisu sigurni i nemaju iskustva, bolje da se posavetuju pre no što se upuste u ovu avanturu. Oblast u kojoj se vaš novac nalazi jeste polje preduzetništva, što znači da morate biti
inovativni i promućurni ako želite nešto da zaradite. Na profesionalnom planu prva polovina meseca će biti povoljnija od druge.

Lav

Zbog Jupitera u Devici, Marsa i Venere, takođe, Lav će bez sumnje imati najbolje šanse da poveća svoj finansijski status i da, na kraju meseca, bude zadovoljan sumom koja je završila u njegovom džepu. U drugoj polovini meseca pokušajte da pojačate komunikaciju sa okruženjem i to će blagotvorno uticati na vaše finansije.

Devica

Ulazak prvo Venere, a zatim i Marsa, sredinom meseca, u znak Vage, označiće povoljne periode za boljitak na finansijskom planu. U svemu ćete imati i obilatu pomoć Jupitera u vašem znaku. Merkur u Škorpiji preporučuje vam bolju komunikaciju sa okruženjem: ako želite više uspeha na profesionalnom planu, budite oprezniji u odnosima sa nadređenima.

Vaga

Ovaj mesec baca više svetla i pozitivnih vibracija na polje finansija. Biće ovo sjajan period da popunite rupe u budžetu. Pokušajte da iskoristite maksimalno prve dve dekade jer će posle toga Sunce izaći iz polja finansija. Najbolji način za zaradu biće ako dobro zasučete rukave i date sve od sebe. Posebno će dobar priliv novca biti od početka druge dekade meseca.

Škorpija

Ovo je period da učinite mnoge stvari o kojima ste dugo razmišljali i maštali. Vašoj afirmaciji doprineće i svi oni koji su na višoj hijerarhijskoj lestvici. Početak druge dekade mogao bi doneti nešto više novca. U drugoj polovini meseca budite spremni na teškoće koje će vas često pratiti
u radnom okruženju a koje će biti vezane za nemogućnost ispunjavanja preuzetih obaveza.

Strelac

Mesečni horoskop predviđa osnaženje unutrašnjeg potencijala, minimiziranje strahova i strepnji kojima ste postali skloni. Organizovano i disciplinovano idete napred jer vas nebeske konstelacije podržavaju. Lakše ćete prepoznati tajne neprijatelje. Ovo je prilika da osmislite plan i strategiju najvažnijih aktivnosti za blisku budućnost. Predah od obaveza očekujte u drugoj polovini meseca.

Jarac

Ovog meseca ćete imati značajno veći priliv novca a takođe ćete moći i da uvećate broj nepokretnosti koje posedujete. Put ka boljoj finansijskoj situaciji vodi preko ugovora ili dogovora, ponajpre sklopljenih na profesionalnom planu. Imaćete više novca u drugoj polovini meseca ali nemojte sve potrošiti. Štednju nemojte zanemarivati, ostavite nešto i za “crne dane”.

Vodolija

Ključni pojam za ovaj mesec je: boljitak i dešavanja na polju karijere. Ovo je mesec dobrih, ako ne i najboljih prilika za vašu karijeru. Pored planete Merkur, poznate po efektu društvenosti i komunikacija, tu je i Sunce koje će usmeriti pozitivnu energiju i stvoriće povoljne okolnosti u vašu korist.
Na finansijskom planu imate dosta događanja u polju zarade od ugovora, pa se morate potruditi da sklopite povoljan ugovor.

Ribe

Na poslovnom planu ćete dosta energije ulagati u sklapanje finansijski isplativog ugovora. U ovim nastojanjima će vam pomoći blagotvorni Jupiter. Pare od tog ugovora očekuju vas u drugoj polovini meseca. Možete se nadati mnogo boljoj situaciji na ovom planu. Na profesionalnom planu morate obratiti pažnju na ugovore koje potpisujete, budući da su oni ključ za vaš prosperitet.

Opširnije u štampanom izdanju


U ovom broju još i …

  • Erste obeležila 10 godina poslovanja
  • Pravilno uklanjanje otpadnih guma
  • Moguća je bolja naplata poreza
  • Saradnja Delta motorsa i Mašinskog fakulteta
  • DEVET GODINA OD OSNIVANJA ĐENERALI DOBROVOLJNOG PENZIJSKOG FONDA Imovina penzijskog fonda Đenerali porasla na 7,5 milijardi dinara
  • URUČENE NAGRADE SAVEZA NOVINARA SRBIJE I CRNE GORE Radojki Nikolić nagrada za životno delo
  • PREMA IZVEŠTAJU O POSLOVANJU ZA PRVIH DEVET MESECI 2015. GODINE Rast prodaje Atlantik grupe
  • DR KENAN CRNKIĆ, PREDAVAČ NA EKONOMSKOM FAKULTETU U SARAJEVU Recept za uspeh i sreću
  • Sledeći broj Magazina Biznis izlazi 20. decembra 2015.
Podelite ovaj tekst: