METRO Cash & Carry  uveo online poručivanje i dostavu fizičkim licima

Kompanija METRO Cash & Carry Srbija omogućila je online poručivanje i isporuku i za fizička lica, a sve u cilju  efikasne i bezbedne kupovine. Zahvaljujući ovoj usluzi, moguća je brza i jednostavna nabavka, iz udobnosti svog doma

Za sve METRO kupce koji poruče robu u vrednosti od pet hiljada dinara biće omogućena dostava naručenih proizvoda, na teritoriji Zemuna, Altine, Batajnice, Novog Beograda, Bežanijske kose i Zemun polja. Poručene namirnice se isporučuju tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom, u periodu od 17 do 21h. Isporuka se obavlja u skladu sa svim preventivnim merama i najvišim standardima, ustanovljenim tokom 15 godina poslovanja METRO-a u Srbiji  sa profesionalnim kupcima širom zemlje.

Nova usluga za sve kupce pokrenuta je za vreme vanrednih okolnosti i deo je strategije čiji je osnovni cilj da METRO Srbija svojim kupcima obezbedi kupovinu koja se najbolje uklapa u savremene potrebe i način života. Pozivamo vas da posetite link https://www.metro.rs/usluge-pogodnosti/dostava, kako biste saznali sve detalje.

Podelite ovaj tekst: