Metro podržava preduzetnike

METRO novom globalnom kampanjom ”Mi ne radimo za METRO, mi radimo za milione samostalnih preduzetnika širom sveta”, želi dodatno da naglasi posvećenost upravo njihovom poslu, ciljevima i uspehu.

Vlasnici biznisa svakodnevno se susreću s različitim izazovima, a uspeh ostvaruju zahvaljujući svojoj posvećenosti i strasti prema poslu. Snažna poruka nove globalne kampanje širom sveta skreće pažnju na napore i energiju koju u posao svakodnevno ulažu preduzetnici. Ovom kampanjom METRO prvi put zvanično u upotrebu stavlja slogan „Vaš uspeh je naš posao“, a u središte kampanje stavlja kupce i njihove priče. Kampanja će u periodu od godinu dana pratiti ostvarenje individualnih poslovnih ciljeva odabranih kupaca iz 20 METRO zemalja.

Među licima svetske kampanje nalazi se i iskusni trgovac iz Srbije – Dario, dugogodišnji kupac METRO Srbija, koji kroz porodični biznis vodi četiri radnje pod imenom Vrba STR. Uz Daria i brojne druge preduzetnike naći će se tako i priča Christe, vlasnice restorana iz Nemačke, koja uvodi porodični biznis u digitalno doba, te Vijayja iz Indije, vlasnika tipične radnje u komšiluku koji svoju radnju želi da učini popularnim mestom, ali i poslovna priča Elliotta, vlasnika održivog cateringa u Belgiji. Iza svakog kupca, samostalnog preduzetnika, postoji cilj koji će METRO podržati.

U 2019. godini METRO će objaviti i izveštaj o rezultatima i razvoju poslovnih ciljeva obuhvaćenih kampanjom, a do tada na internet stranici https://www.metro-cc.com/en/weworkforyou možete pronaći sve informacije o učesnicima kampanje i njihovim poslovnim ciljevima.

Podelite ovaj tekst: