MK grupa organizovala zimovanje za decu sa Kosova i Metohije

Tridesetak najboljih osnovaca sa Kosova i Metohije boravi na Kopaoniku od 7. do 14. aprila na zimovanju, koje im je osmu godinu zaredom omogućila MK grupa, kao nagradu za odličan uspeh postignut u školi.

Za učenike je omogućena i besplatna škola skijanja

Za učenike od petog do osmog razreda organizovana je besplatna škola skijanja, dok u popodnevnim časovima mališani učestvuju u radionicama koje unapređuju njihove veštine i podstiču kreativan način mišljenja. Omogućeno im je i plivanje u bazenu i spa centru hotela Grand, ali i kuglanje, stoni tenis i druge sportsko-rekreativne aktivnosti.

„MK grupa je godinama posvećena obezbeđivanju humanijih uslova za život i odrastanje mališana kao i unapređenju zajednice u kojoj posluje. Srećni smo što tradiciju zimovanja dece sa Kosova i Metohije nastavljamo i ove godine, u nameri da im omogućimo uživanje u zimskim sportovima i aktivnostima na planini. Vremenski uslovi su dobri, a pojedinci su, prema oceni instruktora, pokazali i da su vrlo talentovani za skijanje“, izjavila je Milica Jovetić, HR specialist MK grupe.

Kompanija iz godine u godinu prepoznaje značaj organizovanja ove akcije za osnovce sa Kosova.

”Zahvaljujući boravku na planini pojedini mališani su ove godine prvi put stali na skije i uživali u svim lepotama Kopaonika“, istakao je Bratislav Bogdanović, učitelj veronauke u osnovnoj školi „Kralj Milutin“ iz Gračanice.

Pored zimovanja za decu sa Kosova i Metohije, grupa u toku godine organizuje brojne aktivnosti u nameri da istakne značaj društveno odgovornog poslovanja i pomogne onima kojima je to neophodno.

Podelite ovaj tekst: