Moji brendovi sponzor spektakla ”Opera na vodi”

Veliki muzički spektakl „Opera na vodi“, koji se organizuje povodom proslave 150 godina postojanja Narodnog pozorišta u Beogradu održaće se 15. septembra na Sava Promenadi.

Jasmina Trumbetaš Petrović, Andreja Mladenović i Svetlana Glumac

Generalni sponzor je kompanija Moji brendovi. Jedinstveni besplatni koncert na otvorenom okupiće kompletan ansambl opere, sa više od 200 izvođača, pod dirigentskom palicom maestra Dejana Savića, a publika će imati priliku da uživa u popularnim arijama, duetima i horovima iz poznatih opera, od kojih je najveći broj na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta.

Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi naglasila je da je veliko zadovoljstvo biti deo ove manifestacije i istakla da je partnerstvo sa Narodnim pozorištem došlo kao logičan sled, jer ih ujedinjuju iste vrednosti.

„Kompanije koje posluju u okviru Mojih brendova, neke su od najstarijih srpskih brendova poput Imleka, Bambija i Knjaz Miloša i uvek podržavaju velike nacionalne kulturne događaje. Želeli smo da budemo deo ovog jubileja, da na taj način vratimo prave vrednosti i mlade ljude usmerimo na njih. Kao kompanija prisutni smo u sportu, obrazovanju, podršci deci bez roditeljskog staranja, a posebno smo posvećeni kulturi”, rekla je Svetlana Glumac, na događaju, kojim je najavljen muzički spektakl.

Prema njenim rečima „Opera na vodi“ treba da predstavlja početak tradicije ovakvih događaja, da Beograd postane kulturni centar regiona, a kompanija će i ubuduće podržavati ovakve manifestacije.

Podelite ovaj tekst: