MOL Srbija proslavio uspešnu godinu

Kompanija MOL Srbija obeležila je 20. oktobra još jednu uspešnu poslovnu godinu

MOL Grupa je na tržištu Srbije prisutna više od deset godina, najpre kroz promet sirovih derivata i maziva, a zatim, od decembra 2005. godine, i kroz maloprodajnu mrežu. Uskoro će proslaviti i deceniju od otvaranja prve benzinske stanice, kojih u našoj zemlji sada ima 40.

Osnovni cilj kompanije MOL su zadovoljni kupci, kojima pružaju pre svega visokokvalitetne proizvode i dobru uslugu. Veleprodajni tim MOL kompanije spreman je da ponudi personalizovana i optimizovana rešenja svakom poslovnom kupcu, što dokazuje i činjenica da podmiruju 17 odsto tržišta.

– Pored toga, u našoj ponudi su i MOL kartice za gorivo, a posebno smo ponosni na MOL Gold karticu koja se može koristiti na svim benzinskim stanicama MOL Grupe u deset zemalja regiona. Želeći da svi naši kupci budu zadovoljni uslugom koju pružamo, vozačima smo obezbedili veliki asortiman ulja i maziva proizvedenih u skladu sa najvišim standardima – rekao je Saša Janković, menadžer komercijale i logistike u kompaniji MOL Srbija.

MOL Grupa će od 1. novembra na svim benzinskim stanicama ponuditi i kvalitetan autogas koji se proizvodi u rafinerijama u Mađarskoj.

Podelite ovaj tekst: