MTS postaje jedinstveni brend Telekoma Srbija

Telekom Srbija od 6. aprila sve telekomunikacione usluge koje pruža korisnicima potpisuje jedinstvenim brendom – mts

Korisnički brend mts, sada i sa novim vizuelnim identitetom, objedinjuje pod jednim krovom i imenom fiksnu i mobilnu telefoniju, internet, televiziju i druge multimedijalne usluge.

– Sveobuhvatni brend mts rezultat je nastojanja da izgradimo jaku, modernu i prepoznatljivu tržišnu marku koja će na najbolji način komunicirati sve usluge, kao i vrednosti za koje se naša kompanija zalaže. Novi vizuelni identitet i poruka prevashodno odražavaju našu usmerenost ka poboljšanju korisničkog iskustva u svakom segmentu pružanja usluga – kaže Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike kompanije Telekom Srbija.

Grafičko rešenje predstavlja ideal zajednice formirane oko jakog centra, koja se širi i umnožava, ali ujedno i usluge kompanije koje se razvijaju i tako pomažu zajednici da napreduje. Novi logo sačinjen je od mnoštva jedinica koje čine razigranu, a ipak jedinstvenu formu, ukazujući tako na inovativan i dinamičan brend. Slogan „Tvoj svet” na najbolji način ilustruje želju da novi mts bude u potpunosti posvećen ispunjavanju korisnikovih želja i potreba.

Podelite ovaj tekst: