Na Jahorini 30. novembra pušta se u pogon prva kabinska gondola

Na konferenciji za medije održanoj danas na Jahorini, najavljen je koncert popularnog pevača Saše Matića koji će se na olimpijskoj planini održati 30. novembra sa početkom u 20 časova.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić naglasio je:

“Interesovanje za koncert je zaista veliko, pa bih pozvao sve da što pre kupe svoje karte obzirom da je ostalo još nekoliko dana do koncerta i da su kapaciteti ograničeni. 30. novembar je izuzeno važan datum za nas jer ćemo taj dan pustiti u pogon prvu kabinsku gondolu „Javor Partizan” u rad ali i sve ostale projekte na kojima smo vredno radili tokom priprema za novu zimsku sezonu. Mnogo rada i velikih projekata je iza nas, svaki od njih napisaće novu stranicu u knjizi o Jahorini i tek opravdati svoj značaj u budućnosti. Koncert Saše Matića na Jahorini je najbolji način da zajednički sa svim ljubiteljima Jahorine proslavimo uspešnu realizaciju projekata ali i da nagradimo sve one koji su vredno radili na svakom od osam velikih projekata i potrudili se da sve bude spremno na vreme”.

Saša Matić je izrazio zadovoljstvo jer baš on ima tu čast da uveseli goste Jahorine za ovaj bitan događaj i dodao je:

„Posebno se spremam za ovaj koncert, kao da je sarajevska Zetra ili beogradska Arena, obećavam jednu odličnu svirku i posebnu energiju. Na Jahorinu sam dolazio i ranije ali mi je ovo prvi put da pravimo koncert na ovoj predivnoj planini i zaista se radujem.“

Predsednik nadzornog odbora Nedeljko Elek je pozdravio sve prisutne i naglasio da događaj kao što je otvaranje Gondole je najvažniji u istoriji Jahorine, odmah nakon Olimpijade i 1984. godine. Prema njegovim rečima, radovi na svim projektima teku predviđenim tempom i da će biti završeni u dogovrenim rokovima.

Podelite ovaj tekst: