Nagrada za DHL International Beograd

Kompanija DHL International Beograd d.o.o. ovogodišnji je dobitnik nagrade „Brand Leader Award“ dodeljene u okviru Biznis konferencije „Transport i logistika Jugoistočne Evrope – TIL 2015”

Darko Babić

Ovaj skup je, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, održan 26. marta u Beogradu.

U obrazloženju se navodi da je DHL International Beograd d.o.o. sinonim za kvalitetnu, konkurentnu i profesionalnu uslugu i lider po kontinuiranim investicijama, tehničkim unapređenjima i inovacijama u oblasti vazdušne industrije ekspresnog transporta, drumskog i vazdušnog kargo transporta, brodskom prevozu i transportnoj logistici. Pomerajući granice i postavljajući nove standarde u poslovanju, kompanija pruža i izvanredan doprinos jačanju ugleda i poverenja u oblast transporta i logistike.

Uz zahvalnost organizatorima, Darko Babić, kantri menadžer DHL International Beograd d.o.o., istakao je da kompanija svojim radom svakodnevno povezuje ljude, poboljšavajući njihov život.

Podelite ovaj tekst: