Nagradno putovanje u Disneyland® Paris za korisnike Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica

Banka Inteza proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, 26. decembra, koje očekuju dva vikend putovanje za četvoro u Disneyland® Paris, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

Jelena Ristić, Laslo Šereš, Radmila Trajković i Darko Popović (sleva nadesno)

U nagradnoj igri su učestvovali korisnici Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica, koji su od 6. novembra do 3. decembra karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, napravili transakciju putem On-line kupovine ili podigli novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od najmanje 2.000 dinara odnosno 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs Korisnici Banka Inteza Masterkard kreditnih kartica su učestvovali u nagradnoj igri sa skoro 8.000 registrovanih transakcija, a pobednici su izvučeni automatski, kompjuterskom selekcijom.

Dobitnici glavnih nagrada su Laslo Šereš i Radmila Trajković, koji će sa još tri osobe u toku februara ili marta godine uživati u putovanju koje uključuje smeštaj u Disney’s Hotel New York®, ulaznice za Disney® Parks, VIP Fast Pass®, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike.

Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland® Paris ove godine obeležava 25 godina od otvaranja vrata posetiocima, davne 1992. godine. Od tada do danas, u njegovim čarima uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, mališana i odraslih. Disneyland® Paris se prostire na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

Podelite ovaj tekst: