Najnoviji LG televizori stižu u Srbiju u junu

Najnoviji modeli LG televizora za 2020. godinu stižu u Srbiju, najavljuju iz kompanije LG Electronics. U ponudi će biti TV uređaji poslednje generacije sa autentičnim 8K kvalitetom slike, kao i vrhunski OLED modeli sa jedinstvenim dizajnom

OLED modeli CX i GX, kao i prestižni modeli iz NanoCell kategorije, biće u našim prodavnicama u junu, a nakon njih stižu i fantastični OLED modeli iz serije ZX i WX. LG televizori podižu iskustvo gledanja televizije i igranja video igrara na viši nivo, istovremeno nudeći uzbudljive inovacije i svim ljubiteljima sporta i filmova.

OLED tehnologija garantuje odličan kvalitet slike sa samosvetlećim pikselima koje je moguće pojedinačno kontrolisati, što omogućava savršenu crnu, verodostojne boje i beskonačni kontrast. Elegantni dizajn novih OLED televizora je dobar primer koliko je kompanija LG Electronics posvećena jedinstvenim dizajnerskim rešenjima. Zahvaljujući OLED tehnologiji, samosvetlećim pikselima kojima nije potrebno dodatno pozadinsko osvetljenje, serija GX Gallery od 65 inča ima ultra-tanko kućište debljine od svega 20 milimetara. Nosač za TV uleže u pozadinski deo samog televizora omogućavajući mu da se stopi sa zidom, poput umetničkog dela. Još jedna novina je model CX koji će se lako uklopiti u svaki enterijer, zahvaljujući odsustvu rama, a dimenzija od 48 inča je nova veličina ekrana u ponudi OLED modela.

ZX seriju karakterišu neverovatni detalji i jasnoća slike. Uskoro će u našoj zemlji biti dostupni OLED televizori iz ove serije (88 OLED ZX i 77 OLED ZX) koje odlikuje pravi kvalitet 8K rezolucije. Ovi modeli imaju četiri puta veću rezoluciju od Ultra HD i šesnaest puta veću rezoluciju od Full HD. Svi televizori nadmašuju stroge standarde industrije za 8K Ultra HD proizvode koje postavlja CTA – Američka asocijacija potrošača elektronike, što garantuje pravi 8K ugođaj.

LG-jeva izuzetna porodica LCD televizora, NanoCell, biće proširena za tri člana sa 8K rezolucijom (Nano99 serija biće bogatija za dva modela od 75 i 65 inča, a Nano95 serija za jedan model od 65 inča) i svi će, kao i OLED proizvodi, nositi sertifikovan CTA logo – 8K UHD. Većina ovogodišnjih OLED i 8K NanoCell televizora ima treću generaciju Alpha 9 AI procesora koji, oslanjajući se na prethodna iskustva, poboljšava kvalitet slike i zvuka tokom gledanja filmova, sporta, igranja video igara ili drugih sadržaja zbog jače snage i naprednijih algoritama koje procesor uči pomoću veštačke inteligencije.

Najnoviji OLED modeli kompanije LG Electronics su dobili priznanje profesionalne holivudske asocijacije za “izvanredno inženjersko dostignuće”, jer su ovi uređaji prvi i jedini televizori koji imaju integrisani softver za kalibraciju koji je na hardverskom nivou. Pošto podržavaju Dolby Vision IQ i UHD Alliance Filmmamker Mode™, filmovi će na LG OLED televizorima izgledati baš onako kako su ih reditelji zamislil

Sa brzinom osvežavanja od 120 Hz na LG OLED televizorima, čak i brzi pokreti ostaju savršeno detaljni i uočljivi. Koristeći funkcije poput Sports Alert, korisnici mogu da prate rezultate u realnom vremenu i uvek budu u toku sa rasporedima mnogobrojnih sportskih manifestacija poput fudbala i bejzbola.

 

Podelite ovaj tekst: