Najveći popusti i pogodnosti uz EXIT magičnu karticu OTP banke

EXIT festival, u saradnji sa OTP bankom i kompanijom MasterCard ® , predstavlja EXIT magičnu karticu koja je opremljena savremenom MasterCard beskontaktnom tehnologijom.

exit-magicna-karticaEXIT magičnu karticu korisnici će moći da koriste i nakon festivala kao standardu pripejd karticu. Ovaj proizvod je lansiran u okviru programa lojalnosti OTP banke, a da bi ostvarili sve pogodnosti koje ovaj program pruža, korisnici treba samo da se registruju u nekoj od poslovnica OTP banke. Ova kartica omogućavapopuste od 5 do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana i prodavnica garderobe po specijalnim cenama, a kompletna lista objekata širom Srbije gde se ostvaruju popusti nalazi se na sajtu www.exitmagiccard.rs.Osim toga, da je EXIT platna kartica zaista magična, govori i činjenica da ti omogućuje i besplatno održavanje tekućeg i deviznog računa u OTP banci, besplatan m-banking i SMS servis! Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji i inostranstvu na svim lokacijama sa oznakom MasterCard, kao i plaćanje putem interneta.

EXIT magična kartica OTP banke zvanično je sredstvo plaćanja na EXIT festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Svi koji registruju svoju karticu u OTP banci automatski ostvaruju do 15% popusta na sva pića na svim EXIT šankovima i u EXIT kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju.

Ovom pripejd karticom moguće je beskontaktno plaćanje, a iznosi do 1.500 RSD plaćaju se jednostavnim prislanjanjem kartice na POS terminal bez unošenja PIN koda, što je izuzetno jednostavno i praktično rešenje za plaćanje na najposećenijem festivalu kod nas. Iznosi preko 1.500 RSD takođe se mogu platiti beskontaktno, ali je tada potrebno uneti PIN kod, a sve transakcije su zaštićene višeslojnom zaštitom i obrađuju se putem MasterCard mreže.

Više informacija o EXIT magičnoj kartici OTP banke na exitmagiccard.rs

Podelite ovaj tekst: