NINAMEDIA proslavila 17. rođendan

Kompanija Ninamedia proslavila je 17 godina postojanja i uspešnog poslovanja u event centru „Just & Lobby“ u Beogradu.

Dragan Radić sa najbližim saradnicima (foto NM)

U protekloj poslovnoj godini, ova kompanija potvrdila je svoj status lidera u praćenju i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, a osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, kompanija Ninamedia uselila se i u novi poslovni prostor.

Tradicionalna proslava organizovana je tematski, u znaku laboratorije, što je simbolično trebalo da obeleži rađanje jedne ideje, stvaranje uspešnog poslovnog tima i novih formula uspeha iz čega je formiran NIMMA HUB – jedinstveno poslovno čvorište, nastalo u saradnji sa partnerskim kompanijma koje nudi inovativan, integrisan i zaokružen pristup tržištu informacija i komunikacija.

Voditelj programa, Slavko Beleslin, podsetio je sve zvanice na to da tokom ovih 17 godina, kompanija Ninamedia nije posustala po pitanju napredovanja, inovacija i ulaganja – te da svake godine, a posebno ove, može da se pohvali značajnim poslovnim promenama.

„Danas, po sedamnaesti put, Ninamedia svečano proslavlja stvaranje jednog uspešnog tima, koji iz godine u godinu dokazuje da je svaki ostvareni cilj, samo novi start. Novi poslovni centar je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova kompanije“, rekao je Beleslin najavljujući domaćina proslave, direktora Ninamedije Dragana Radića.

Direktor kompanije „Ninamedia“, Dragan Radić, osvrnuo se na proteklu poslovnu godinu koja je po mnogo čemu bila godina značajnih i uspešnih promena.

„Nismo mi prethodnih 17 godina u našoj laboratoriji pravili ništa drugo osim skupljali recepte i proizvodili nove formule uspeha, zadovoljstva, medijskog eksponiranja, istraživanja i sve ostale formule koje su nas dovele do toga da slavimo 17 godina uspešnog poslovanja. Na novoj adresi napravili smo i novu formulu komunikacije u kojoj smo objedinili sve ono što proizvodimo u našem neraskidivom krugu- od klipinga, analiza, istraživanja i komunikacija kao i strateškog povezivanja“ rekao je Radić .

Nekoliko stotina gostiju uživalo je uz pesme Marinka Rokvića i „Feeling benda“, a rođendanska proslava trajala je do ranih jutarnjih sati.

Podelite ovaj tekst: