NIS dobitnik bronzane SAP nagrade

Kompanija NIS dobitnik je bronzane nagrade za saradnju IT organizacije i poslovnih funkcija koju godišnje dodeljuje kompanija SAP kroz program Customer Center of Expertise na globalnom nivou.

nis-i-sap-logoiSAP Customer Center of Expertise (CCOE) of the Year nagrade se šesti put dodeljuju najboljim svetskim kompanijama za izuzetno dobro uspostavljenu praksu pri korišćenju SAP softverskih rešenja. To podrazumeva unapređenje poslovanja kompanije u nekoj od kategorija: pružanju usluga, poslovnoj inovaciji, saradnji između IT organizacije i poslovnih funkcija i sveobuhvatnoj izuzetnosti u poslovanju. Dobitnici nagrade priznati kao SAP Best-Run- Business.

Zlatna nagrada u kategoriji saradnje IT organizacije i poslovnih funkcija, otišla je kompaniji Veolia Support Services, srebrna TATA Power Delhi Distribution Ltd., dok NIS deli treće mesto sa Hera grupom.

„CCOE of the year nagrada kompanije SAP u kategoriji saradnje IT organizacije i poslovnih funkcija dodeljuje se kompanijama koje su na najbolji način iskoristile prednosti SAP rešenja i ističe izuzetne rezultate korisnika koji dovode do boljitka poslovanja kompanije. To je presudan faktor da naš dugogodišnji korisnik, kompanija NIS, osvoji bronzanu nagradu u jakoj međunarodnoj konkurenciji.

Čestitam kompaniji NIS na ovom uspehu i u ime kompanije SAP želim im dobre rezultate i u budućnosti“, rekao je Predrag Ćirković, direktor kompanije SAP za region Zapadnog Balkana.

NIS je višegodišnjim radom interne IT procese i praksu upravljanja saradnjom IT organizacije sa poslovnim funkcijama unapredio do nivoa dobre svetske prakse.

”Ovo priznanje nam mnogo znači, jer predstavlja dokaz da smo među najboljim kompanijama u svetu. Za kompaniju iz Srbije je to veliko priznanje“, rekla je Olivera Vujnović, IT direktor NIS-a.

Podelite ovaj tekst: