NIS dobitnik nacionalnog priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlјa na radu

Kompanija NIS osvojila je prvo mesto na „Takmičenju za dodelu nacionalnih priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlјa na radu“ u kategoriji Povelјa „28. april“.

Ovo takmičenje organizuje Uprava za bezbednost i zdravlјe na radu Ministarstva za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja povodom obeležavanja „28. aprila”, Svetskog dana bezbednosti i zdravlјa na radu i Dana bezbednosti i zdravlјa na radu u Republici Srbiji.

Svečana dodela nacionalnih priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlјa na radu za 2020. godinu održana je u Klubu poslanika u Beogradu. U ime kompanije NIS nagradu je primio Mihail Rjazanov, direktor Funkcije za HSE, a priznanje mu je uručila Darija Kisić Tepavčević, ministarka za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja.

„NIS je kompanija koja ulaže značajna sredstva u bezbednost i zdravlјe na radu i zaštitu životne sredine. To je jedan od prioriteta u našem poslovanju. U ovoj oblasti imamo najambicioznije cilјeve – da radni procesi budu bez povreda i negativnih uticaja na životnu sredinu.  U tom cilјu mi ne radimo samo sa zaposlenima NIS-a, već upravlјamo i  saradnicima i izvođačima i širimo HSE kulturu u poslovnoj zajednici. To smo pokazali i tokom epidemije virusa korona, kada smo blagovremeno i uspešno organizovali bezbednu radnu sredinu za naše zaposlene, saradnike i potrošače“, izjavio je Mihail Rjazanov.

Podelite ovaj tekst: