NIS GAZPROM kartica za gorivo na Sajmu automobila

Prednosti GAZPROM kartice za gorivo koja obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti prilikom kupovine goriva, robe i usluga na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama, biće predstavlјene u okviru saradnje NIS-a i generalnog uvoznika automobila marke „Škoda“ za Srbiju, kompanijom „Auto Čačak“, na Beogradskom sajmu automobila, koji se od 22. marta do 28. marta održava na Beogradskom sajmu.

Svi zainteresovani posetioci moći će za vreme trajanja sajma na štandu kompanije „Auto Čačak“, u hali 1, da se upoznaju sa mnogobrojnim prednostima NIS-ove korporativne kartice koja po svojim karakteristikama odgovara najvišim evropskim standardima za usluge bezgotovinskog plaćanja.

GAZPROM kartica za gorivo namenjena je koprorativnim klijentima, a osim pogodnosti bezgotovinskog plaćanja goriva, robe široke potrošnje i usluga na svim malopordajnim objektima NIS-a, omogućava jednostavno, brzo i sigurno plaćanje u skladu sa postojećim potrebama i uz maksimalnu optimizaciju troškova korisnika. Prednosti korišćenja NIS-ove korporativne kartice uklјučuju između ostalog i mogućnost odloženog plaćanja, praćenja troškova putem onlajn aplikacije, kao i korišćenja usluge ličnog menadžera.

Kompanija NIS obezbedila je za vreme trajanja sajma i posebne pogodnosti, u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom „Auto Čačak“.

Kupovinom prvih pet automobila marke Škoda za potrebe firme do 30. aprila ove godine, NIS je obezbedio poklon-GAZPROM karticu za gorivo u vrednosti od 5.000 dinara, kao i besplatne licence za asistenciju na putu.

Detalјnije informacije o GAZPROM kartici za gorivo dostupne su na sajtu www.gazprom-petrol.rs i www.nispetrol.rs, kao i besplatnim pozivom na telefon kol-centra NIS-a, 08 0000 8888.

Podelite ovaj tekst: