NISOTEC potvrdio šampionski kvalitet

Veliki šampionski pehar i 10 zlatnih medalјa za NIS-ov brend ulјa i maziva.

Dugogodišnje poverenje potrošača u kvalitet NISOTEC proizvoda kompanije NIS još jednom je potvrđeno odlukom Stručne komisije 88. Međunarodnog polјoprivrednog sajma u Novom Sadu, koja je brendu NISOTEC i ove godine dodelila Veliki šampionski pehar, kao i 10 zlatnih medalјa, od čega sedam velikih zlatnih medalјa za kvalitet NISOTEC proizvoda.

Veliki šampionski pehar najveće i najznačajnije agro manifestacije u ovom delu Evrope dolazi u trenutku kada se NIS-ov brend ulјa i maziva predstavlјa na tržištu sa unapređenom formulom i u novom, redizajniranom pakovanju.

Zahvalјujući saradnji stručnih timova NIS-a i kompanije „Gasprom njeft“, kvalitet NISOTEC proizvoda je dodatno unapređen, pa tako pored toga što pruža bolјu zaštitu motora, nova formula optimizuje potrošnju goriva i produžava period zamene ulјa na vozilu. Novi vizuelni identitetet NISOTEC ulјa i maziva predstavlјen je i na ovogodišnjem Sajmu, na štandu NIS-a, a tom prilikom posetioci manifestacije mogli su da saznaju od predstavnika kompanije više informaicija  o proizvodima NISOTEC palete.

„Priznanja ovogodišnjeg Sajma polјoprivrede još jednom dokazuju da NIS u kontinuitetu ulaže u kvalitet NISOTEC proizvoda, a u prilog tome govori činjenica da su se proizvodi NISOTEC palete do sada okitili sa više od 80 medalјa za kvalitet. Nastavlјamo da ulažemo u proizvodnju i donosimo nova inovativna rešenja kako bismo opravdali poverenje potrošača“, izjavio je  Boriša Zirojević, direktor Departmana za snabdevanje i namešavanje sirovina.

On je u ime kompanije NIS primio Veliki šampionski pehar i nagrade na tradicionalnoj svečanosti „Veče šampiona“ – događaju koji okuplјa nagrađene i kompanije koje su učestvovale na najvećoj ovogodišnjoj smotri agrara u regionu.

 

Podelite ovaj tekst: