Nova 24/7 usluga Sberbanke Srbija

Sberbanka Srbija obezbedila je, u okviru paketa „Jednostavno“, svim svojim klijentima potpunu novost na tržištu u vidu 24/7 usluga

sberbank-logo– Prvi put na srpskom tržištu jedna banka klijentima obezbeđuje kvalitetnu uslugu koja nije bazirana na bankarskim proizvodima, uslugu koja štedi vreme i čuva kućni budžet – objašnjava Vladimir Ćirić, ekspert za razvoj proizvoda Sberbanke Srbija.

Ove usluge su besplatne i nisu vezane za kreditne kartice ili slične proizvode. U okviru 24/7 usluga Sberbanka Srbija nudi tri osnovne usluge, a to su – vaš drug na drumu (dve brze popravke na drumu, zamena točka, punjenje akumulatora, dostava izgubljenih ključeva ili dostava goriva); vaš majstor (dve intervencije u vašem domu od strane registrovanog majstora, pokrivaju sve havarijske kvarove na elektro i vodovodnim instalacijama, mehaničke kvarove brava i vrata, lomove spoljnih stakala); i vaš lekar na telefonu (saveti lekara opšte prakse, servisne informacije, tumačenje nalaza).

Program 24/7 usluga je sastavni deo strategije Sberbanke u građenju dugoročnih odnosa sa klijentima, u okviru kojih banka klijentu pruža mnogo više od finansijskog servisa.

Podelite ovaj tekst: