Nova zgrada Sosijete ženeral banke

Sosijete ženeral banka je u partnerstvu sa Imel grupom izgradila novu poslovnu zgradu u koju je investirala 14 miliona evra.

Poslovni objekat ima više od 10.000 kvadrata

Poslovni objekat ima više od 10.000 kvadrata

Objekat ima više od 10.000 kvadrata i kapacitet za 420 radnih mesta. Izgrađen je u blizini Upravne zgrade Sosijete ženeral banke u Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 48v. Banka je vlasnik oko 70 odsto objekta. Ova „pametna“ zgrada izgrađena je u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede potrošnje električne i toplotne energije i pijaće vode.

”Ova investicija je još jedna potvrda naše posvećenosti u podržavanju stanovništva i privrede. Osluškivaćemo i zadovoljavati potrebe klijenata razvijanjem inovativnih proizvoda, usluga i unapređenjem procesa. Rezultat takvih promena su zadovoljni klijenti i partneri koji nas ohrabruju i motivišu da zajedno napredujemo. Sigurni smo da će nova zgrada biti još jedno mesto susreta iz kojih će se u godinama koje slede razviti mnoge ideje i partnerstva i realizovati brojni planovi, rekla je Marija Ruseva, predsednica Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke.

U savremenoj višespratnoj zgradi klase A, pored kancelarijskog prostora, na raspolaganju zaposlenima je i trening centar. U zgradi je postavljena mini elektrana za proizvodnju struje, parking sa solarnim punjačima za vozila na električni pogon kao i sistem za rekuperaciju kišnice, koja se koristi za tehničke potrebe zgrade umesto pijaće vode.

Podelite ovaj tekst: