Nove letnje poslastice u ponudi McCafé-a

Leto je stiglo i potrebe za osveženjem su veće, a McCafe-i su, u okviru 14 McDonald´s restorana, ponudili velik broj hladnih i toplih napitaka i osvežavajućih poslastica. Početkom leta McCafe ponuda dopunjava se novim kolačima

Novi čokoladni i voćni kolači

Ovu sezonu će obeležiti čokoladni i voćni ukusi. Zadovoljstvo predaha i ispijanja kafe ili drugog napitka po vašem izboru, najbolje je upotpuniti neodoljivim kolačima iz nove ponude: Dunavski talas – biskvit-kolač sa višnjama preliven čokoladom, Malina šnit – čokoladni biskvit-kolač sa jogurtom, kremom od brusnica i malinama, Švedska torta – kolač od badema i kikirikija sa karamelom i nugat glazurom ili Čoko kokos – biskvit, kolač od kokosa i čokolade preliven glazurom sa mrvicama kokosa.

Kafa, koja je u ponudi McDonald´s restorana, je 100 odsto sveža arabika, najvišeg kvaliteta, dopremljena od dobavljača koji posluju u skladu s održivim razvojem i poseduju Rainforest Alliance sertifikat. Svoje omiljene kafe, gosti McCafe-a mogu dodatno obogatiti sa ukusima lešnika, čokolade, vanile i karamela.

Svi sastojci za proizvode u ponudi McCafé-a su pažljivo birani i detaljno kontrolisanog kvaliteta, tako da gostima restorana garantuju uživanje.

Podelite ovaj tekst: