Novi aparati za porodilište u Višegradskoj

Predstavnici Komercijalne banke i Fonda B92 uručili su deset infuzionih i špric pumpi, kao i sonde sa pratećom opremom za dva CTG aparata, porodilištu u Višegradskoj u Beogradu

Novi aparati za porodilište u Višegradskoj

Novi aparati za porodilište u Višegradskoj

To je druga donacija u akciji „Zajedno za bebe”, u okviru koje za svako plaćanje klijenata karticama, Komercijalna banka iz svojih sredstava donira po dva dinara za opremanje i obnovu porodilišta.

– Veoma smo srećni i ponosni jer akcija „Zajedno za bebe” zaista opravdava svoje ime. Zahvaljujući našim klijentima i zajedno sa našim partnerom – Fondom B92, uspeli smo da samo mesec dana nakon prve donacije budućim mamama u još jednom porodilištu pružimo uslove za bolju negu i osećaj sigurnosti, a osoblju bolje uslove za rad. I ne nameravamo da tu stanemo – uskoro se vidimo u Knjaževcu – poručila je Slavica Đorđević, član Izvršnog odbora Komercijalne banke.

Prof. dr Saša Kadija, zamenica direktora klinike, zahvalila se svima i potvrdila da će ova donacija dodatno poboljšati rad medicinskog osoblja, ali i boravak svih trudnica na klinici.

Akcija „Zajedno za bebe” počela je 1. juna i trajaće do 31. decembra 2014. godine.

Podelite ovaj tekst: