Novi Bambi biskviti

Kompanija Bambi organizovala je 15. decembra druženje sa predstavnicima medija na kojem je predstavila novi brend – Bambi biskvite. Reč je o čajnim, prelivenim i sendvič biskvitima, u nesvakidašnjem, toplom i domaćinskom pakovanju.

Nemanja Brković i Dragana Šarenac

Predstavnici medija su uživali u neodoljivim ukusima novih biskvita. Domaćini su bili predstavnici kompanije Bambi: menadžer za odnose sa javnošću, Nemanja Brković i senior brend menadžerka, Dragana Šarenac, koji su predstavili brend i govorili o prednostima novih proizvoda.

‘’Izuzetno smo ponosni što možemo predstaviti nova slatka iznenađenja, koja će, sigurni smo, biti deo svake vaše priče. Nove Bambi biskvite kreirali smo za sva čula: hrskave, mirisne, punog ukusa, fine topivosti, zanimljivih oblika i sigurni smo da će postati obavezan deo druženja u krugu porodice ili kada u goste dođu komšije,” izjavila je Dragana Šarenac.

 

Neodoljivi novi biskviti

Bambi potrošačima nudi široku paletu proizvoda koji će sigurno biti osveženje na tržištu biskvita i omogućiće im kvalitetan izbor, koji je dostupan. Bambi biskvite čine: štanglice, čoko sendvič, duo sendvič, kokos galete, spekulaas i selection premium keks.

Podelite ovaj tekst: