Novi ekskluzivni zastupnik UNIQA osiguranja

UNIQA osiguranje nastavlja u 2014. godini sa razvojem generalnih agencija za ekskluzivno zastupanje koje se, pored Beograda, Novog Sada i Sombora, otvaraju i u drugim gradovima Srbije. Tako je Subotica 24. oktobra dobila svoju prvu generalnu agenciju – Lajf Partner (Life Partner)

Vlasnik agencije je Željko Perić koji se u prodaju osiguranja uključio 2000. godine, a poslednjih nekoliko godina proveo je na mestu menadžera prodaje za čitavu Severnu Vojvodinu, uz odlične rezultate u pet poslovnica.

– Kroz koncept ekskluzivnog zastupništva UNIQA želi dodatno da motiviše i podstakne preduzetničke veštine, kako kod naših zaposlenih, tako i kod građana koje pozivamo da se prijave i možda baš oni postanu sledeći ekskluzivni zastupnici naše kompanije. UNIQA će im pružiti apsolutnu podršku celokupnom poslovanju kroz različite edukativne programe, finansijsku i pravnu pomoć, kao i IT podršku. Agencija Lajf Partner ekskluzivno će prodavati sve proizvode UNIQA osiguranja, poslovaće kao posebno pravno lice sa sopstvenim finansijskim bilansom uspeha, uz obavezu poštovanja naših standarda i pod našim brendom – rekao je Dragan Vasiljević, direktor direktne prodaje UNIQA osiguranja.

Ovo je sedma po redu agencija za ekskluzivno zastupanje UNIQA osiguranja u Srbiji, a planirano je otvaranje još nekoliko u narednom periodu.

Podelite ovaj tekst: