Novi McDonald’s otvoren u šoping centru Galerija, u Beogradu na vodi

U okviru šoping centra Galerija, 1. aprila je otvoren novi McDonald’s restoran. To je 31. u Srbiji, a tim povodom je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija rekao da, bez obzira na sve globalne izazove, McDonald’s u Srbiji nastavlja da širi poslovanje i mrežu svojih restorana.

“U ovaj restoran smo uložili više od milion evra, zaposlili nove kolege i na taj način ostajemo stabilan partner privrednog razvoja naše zemlje. Plan nam je da otvaranjem dodatnih novih restorana i u ovoj i u narednim godina dodatno ojačamo naše poslovanje“, rekao je Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s Srbija.

McDonald’s restoran u šoping centru Galerija poseduje i digitalni menu board, terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, sa šest pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Takođe će se i u ovom restoranu primenjivati made for you koncept, što znači da će tek nakon što gost naruči, njegova porudžbina početi da se sprema. Restoran ima 97 sedećih mesta u enterijeru i 44 mesta u bašti, a radno vreme je od 10 do 22 časa tokom cele nedelje.

Podelite ovaj tekst: